Savršen odnos između cene i kvaliteta!
two black cocks anal penetrate fat ass milf veronica avluv.tumblr downblouse

Roletna Multi Rollbox

Unutrašnje roletne

Roletne Multi Rollbox

Prva iz programa unutrašnjih roletni je roletna s PVC nadprozorskim ormarićem MULTI-ROLLBOX dimenzije 200x230mm.

Odlikuje je pre svega atraktivno zaobljen dizajn, mogućnost ugradnje zaštite protiv insekata ili screen senilo, mogućnost vidljive i skrivene ugradnje, odlična izolacija, snažnija konstrukcija te jednostavna i ekonomična ugradnja. Prikladna za ugradnju na sve vrste prozora. U slučaju skrivene ugradnje sa servisnim poklopcem ispod je važno da maksimalna dubina prozorskog okvira ne premašuje 73mm – u suprotnom slučaju je ormarić sa unutarnje strane vidljiv.

Opcije izvedbe

-ALU lamelama punjenim sa poliuretanskom penom ili PVC lamelama
-Integriranim rolo komarnicima ili bez
-Ručnim upravljanjem (automat)
-Upravljanjem preko MC palice ili električnim upravljanjem
-Različitim kombinacijama boja lamela, ormarića, vodilica i završne letvice

Nadprozorski ormarić - MULTI-ROLLBOX

-Veličina ormarića 200x230mm (visina x širina)
-Bez komarnika
-Standardno otvaranje – frontalno

Nadprozorski ormarić - MULTI-ROLLBOX

-Veličina ormarića 200x230mm (visina x širina)
-Sa komarnikom
-Standardno otvaranje – frontalno

NOV – ZAOBLJEN DIZAJN ORMARIĆA
Roletni ormarić Multi-Rollbox visine 200 i širine 230 mm je izrađen s estetsko zaobljenim donjim rubom prednjeg pokrova.

SKRIVENA UGRADNJA ROLETNOG ORMARIĆA
Roletni ormarić Multi-Rollbox se može ugraditi praktično nevidljivo. Uz klasično frontalno otvaranje je moguće ormarić za potrebe servisiranja otvarati s donje strane, što omogućuje da ormarić možemo ugraditi nevidljivo (podžbukno). Kod podžbukne ugradnje treba na ormarić prethodno pričvrstiti T-profil na koji kasnije naliježe žbuka ili gips ploča.

ODLIČNA IZOLATIVNOST
Roletni ormarić Multi-Rollbox ima zbog dobrog brtvljenja odličnu zvučnu i toplotnu izolativnost. Izolativnost povećava još standardno ugrađen stiropor uložak.

ZAŠTITA OD INSEKATA – komarnici
S roletnim ormarićem Multi-Rollbox se možete spasiti od neugodnih insekata. U ormarić se jednostavno ugradi rolo mreža protiv insekata koju jednostavno dižete ili spuštate prema potrebi.

ZAŠČITA OD SUNCA – screen rolo
U roletni ormarić Multi-Rollbox se umjesto mrežice protiv insekata može ugraditi i gušća screen mreža koja zatim obavlja također i funkciju sjenila prozora (do 70% odbijene sunčeve energije).111

POTPUNO ZATAMNJENJE
Sa spuštenom roletom prostor možemo potpuno zatamniti.

UNUTARNJA ZASJENJIVANJE I DEKORACIJA PROSTORA
U roletni ormarić Multi-Rollbox možemo ugraditi unutarnje rolo sjenilo koje dodatno zasjenjuje i dekorira prostor.

JAČA KONSTRUKCIJA ORMARIĆA
Roletni ormarići Multi-Rollbox su konstrukcijsko jači od sličnih proizvoda. U vanjski zid se može (naročito za šire rolete) umetnuti čelični profil koji sprečava savijanje vanjske stijenke ormarića kod kasnijeg „purpjenjenja“ ili izrade fasade te kompaktnije pričvršćivanje roletnog sustava kod širih roleta.

POTPUN SISTEM
Roletni ormarić Multi-Rollbox je potpun sustav izrađen je za ugradnju na gotovo svaki prozor, i na višedijelne prozore s centralnim vodilicama (centralne vodilice i za komarnike!) Zbog dobrih rješenja u unutrašnjosti kutije roletnih lamela nije potrebno prikopčavanje. Vidljive stranice ormarića su zaštićene s PE folijom, što sprečava oštećenja ormarića tokom transporta. U roletne ormariće se jednostavno ugrade i motorni pogoni i elektronika za rolete, vodilice na izbočenje, protuprovalni elementi…

Opcije Lamela

Možete birati između cenovno najpovoljnijim roletnama sa PVC lamela ili se odlučiti za roletne sa aluminijskim lamelama, punjenim sa poliuretanskom penom.

PVC lamela

39mm ALU lamela punjena
s poliuretanskom pjenom

43mm ALU lamela punjena
s poliuretanskom pjenom

xxx videos