Savršen odnos između cene i kvaliteta!
two black cocks anal penetrate fat ass milf veronica avluv.tumblr downblouse

Koemmerling MD76 Premium

PVC STOLARIJA

Koemmerling MD76 Premium

KÖMMERLING MD76 uključuje najnoviju tehnologiju koja je trenutno moguća u proizvodnji PVC prozora. Njegova najveća snaga je u principu modularnog sistema.

Inovativni prozor / 6 komora

Kao rezultat toga, KÖMMERLING MD76 nudi maksimalnu fleksibilnost kako bi se zadovoljili svi individualni zahtevi. Dizajn je toliko inovativan da je uprkos relativno uskom profilu, moguće trostruko zastakljivanje modernim izolovanim staklom. Zahvaljujući inovativnom konceptu montaže, profesionalna montaža je brza, čista i jednostavna. Zbog svega toga, zamena starih prozora novim i modernim kakav je KÖMMERLING MD76 ne podrazumeva veliki nered.

Pojačane komore su ispunjenje penom radi poboljšanja toplotno izolacionog efekta tehnologijom ProenergyTac. Kömmerling MD76 takođe može integrisati trostruko staklo ili staklo posebne namene debljine do 48 mm. To sprečava gubitak dragocene toplotne energije, plus veliki prozori obezbeđuju sunčevu toplinu u prostorijama. To obezbeđuje uštedu energije na najjednostavniji, a estetski prihvatljiv način.

Visoka vrednost toplotne izolacije

KÖMMERLING MD76 dostiže izuzetnu vrednost toplotne izolacije Uf = 1.0 W/(m2K).

Vodonepropusna / Visoka stabilnost velikih dimenzija

Zahvaljujući srednjem dihtungu. / Specijalni nosači zadržavaju čelična ojačanja na odgovarajućoj poziciji.

Revolucionarni dizajn

Komore su dizajnirane na osnovu poslednjih metoda kalkulacija kako bi se osigurala visoka toplotna i zvučna izolacija, kao i optimalna stabilnost i snaga profila kako bi mogli da drže teška stakla.

Pouzdana funkcija

Povezivanje nosećih delova sa nekoliko zidova i dodatnim zadebljanjem specijalnim zavrtnjima u glavnim nosećim zonama.

Zastakljivanje

Veliki raspon stakala do 48 mm (troslojnog ili stakla sa specijalnim funkcijama).

Prilagodljiva i čista montaža

Prozori u KÖMMERLING MD76 sistemu mogu se namontirati metalnim tiplama, standardnim ankerima za montažu ili specijalnim PVC tiplama. Montaža je brza, čista i bezbedna.

REGEL Air

REGEL Air ventilacioni sistem je savršeno rešenje za zdravo unutrašnje okruženje u svako doba, čak i kada su prozori zatvoreni.

xxx videos