Savršen odnos između cene i kvaliteta!
two black cocks anal penetrate fat ass milf veronica avluv.tumblr downblouse

Koemmerling 70CL

PVC STOLARIJA

Koemmerling 70 CL Classic

Pri izboru prozora ne bi trebalo da pristajete na kompromis, jer su sigurnost i udobnost odrednice današnjeg kvaliteta življenja. Prozori iz Koemmerling 70CL Vam nude proizvod sa viškom vrednosti. Koncipirani po aktuelnom stanju tehnike pružaju mnoge mogućnosti individualnog uređenja.

Izborom Koemmerling 70 CL

vidno ćete uštedeti na troškovima grejanja i povećati ušuškanost u Vašim prostorijama. Petokomorna tehnologija i dubina ugradnje od 70 mm osetno doprinose toplotnoj zaštiti. Integrisanjem stakla u ovaj sistem, dobija se zvučna izolacija koja bolje upija i odbija zvučne talase.

Dubina ugradnje od 70 mm i osa od 13 mm pružaju znatnu protivprovalnu zaštitu. Obijanje prozora je otežano dubinom ugradnje, koja omogućava deblje zastakljivanje. U ovaj sistem se mogu ugraditi sigurnosni okovi, koji dublje naležu u štok od uobičajenog.

Prethodnik CL sistema, pri čemu CL označava “classic” i klasičan izgled profila, je širom sveta prodavan u milionima primeraka. Ovaj sistem može bez problema da iznese dvostruka i trostruka stakla. Ispunjava zahteve tržišta i za Vas predstavlja sigurnu kupovinu.

Glavne karakteristike

– Visoka toplotna izolacija Uf-vrednost 1,3 W/(m²K)
– Zvučna izolacija do 45 dB
– Visok stepen toplotne izolacije, dubina ugradnje 70mm
– 5-komorna tehnologija
– Dostupna rešenja protoka vazduha
– Moderan, klasičan dizajn
– Najrazličitiji izbor dekora drveta i boja
– Dodatna toplotna i zvučna zaštita i sigurnost dobijena dubljim žljebom
– Viši stepen sigurnosti dobijen sa 13 mm osom
– Poboljšana statika
– U potpunosti podložno reciklaži
– Greenline

xxx videos